Teddysound organitza la 19 Convenció AEDEM

teddysound-music-publisher

Un any més, Teddysound ha organitzat la convenció anual d’Editors de Música (7, 8 i 9 de maig). Enguany s’ha celebrat la 19ª edició que, com en els darrers anys, ha tingut lloc a l’Hotel Colón de Caldes d’Estrac (Maresme) i una setmana abans ja va penjar el cartell de sold out. La principal novetat ha estat que aquesta edició era oberta a tot el sector i no només als editors i socis de l’AEDEM.

El programa de ponències comptava amb ponents de luxe com Susan Butler (Periodista i editora) , Teri Nelson (Music Supervisor, Presidenta i CEO de Reel Muzik Werks), Oliver Tuercke (Apple Music), Dominic Bastrya (director de Wake The Town i membre del Board Guild of Music Supervisors), Jesús Amaro (Music Supervisor), Pedro Cano i Álex Loscos (BMAT), Nicolas Galibert (Sony ATV France) o Jordi Puy (UNISON i Soundiplomacy), entre d’altres.