Felt Music Representat a España per Teddysound

960_0165_34489170_FELT just logo red

Teddysound està orgullós d’anunciar que representa un dels millors catàlegs de llibreria britànica FELT MUSIC a España.

Felt ofereix composicions i serveis musicals per a tots els projectes audiovisuals que requereixen música autentica i d’alta qualitat. La col·lecció d’artistes i compositors que treballen per Felt Music creant el seu catàleg és el converteix en un dels catàlegs més extensos i complets. Les seves obres figuren regularment en programes de televisió, anuncis arreu del món, pel·lícules de Hollywood, projectes corporatius, fins i tot en parcs temàtics.

La nova cercadora Felt Production Music és fàcil de fer servir i et permet trobar la cançó perfecta amb facilitat. Només cal que trobis la cançó que vols, et poses en contacta amb nosaltres i tel llicenciam!